ALUMINIS MERCADE

Empresa líder en aluminis a Lleida

ALUMINIS MERCADE, S.L. va néixer fa més de 30 anys amb l’objectiu de donar el millor producte i servei a tots els seus clients, aportant les millors solucions a cada projecte i novetats.

ALUMINIS MERCADE, presenta els seus serveis com a empresa fabricant i instal·ladora de tot tipus de tancaments d’alumini, metàl·lics i de PVC: finestres, galeries, persianes, mallorquines, tendals, baranes, portes d’entrada i garatge, mosquiteres, estors enrotllables, mampares de bany, motorització i sostres d’ alumini.

El nostre taller situat al Polígon Industrial de Torrefarrera, disposa de l’estoc i maquinària especial per poder fabricar tots els nostres productes, i estem contínuament treballant i innovant per tal d’estar a l’altura del que se’ns demana.

Treballem amb materials d’alta qualitat, amb garantia i el seu corresponent marcatge CE.

El nostre equip de professionals, compta amb anys d’experiència en el sector de fabricació i instal·lació de tot tipus de tancaments, garantint un servei fiable i de qualitat.

CONTACTAR AMB NOSALTRES
Aluminis Mercadé

ALUMINIS MERCADE

Escoltem, per poder-te oferir el millor assessorament, adaptant-nos a les teves necessitats i implicant-nos amb el resultat.
La motivació és demostrar que ens agrada el que fem i treballem per aportar al client la satisfacció del treball fen fet.
L’experiència positiva dels nostres clients és el nostre objectiu. Volem que sentis la tranquil·litat de treballar amb un equip de confiança.
 Ens exigim, perquè l’exigència dels nostres clients ens fa buscar la innovació en els nostres productes.
Garantia és responsabilitat en la feina que fem, treballant amb els nostres proveïdors, i responent davant de qualsevol dany o reparació, per donar seguretat als nostres clients.

Som un equip de professionals especialitzats en la instal·lació i manteniment de tot tipus de tancaments d’aluminis.